Dros Projectmanagement

Dros Projectmanagement is opgericht in 1995. Met meer dan 25 jaar ervaring als senior project- & procesmanager, vastgoedadviseur, gedelegeerd ontwikkelaar en vastgoedcoach ben ik een bruggenbouwer die communicatie hoog in het vaandel heeft staan.

De kern van mijn werkzaamheden bestaat uit het verwezenlijken van de doelen van mijn opdrachtgevers. Dit kan zijn nieuwbouw van een kantoor, productiefaciliteit of bedrijfshal. Ook kan het gaan over renovatie van vastgoed. De wensen van de klant staan altijd voorop.

Mijn werkwijze is transparant door de projectaanpak helder te structureren. Het bewaken van kwaliteit, budget, planning én het proactief beheersen van projectrisico’s is uiteraard voorwaarde binnen deze aanpak. Ik vind het uitdagend om goed uitgebalanceerde projectteams op te zetten die de wensen van de klant kunnen waarmaken.

Ik heb een brede ervaring opgebouwd in de industrie, kantoorhuisvesting en woningbouw. Uiteraard speelt duurzaamheid, in de ruimste zin van het woord, al jaren lang een grote rol in mijn werkwijze.

Kernwaarden Gerben Dros

  • Resultaatgerichtheid
  • Communicatie en samenwerking
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Loyaliteit

Contact

Telefoon: +31 6 53411422
E-mail: gerbendros@icloud.com